Pest megye

Instant hajdúsítás a Rose Hair Studioban

Instant hajdúsítás a Rose Hair Studioban

A haj szépsége, állapota nagymértékben függ a testi-lelki egészségtől. Ideális esetben rendben zajlanak a folyamatok, a haj ragyogó, dús és egészséges. Sajnos azonban a kényes egyensúly könnyen felborulhat, például a kor előrehaladtával járó hormonális változások vagy különböző betegségek megjelenése miatt. 

Ilyenkor gyakran tapasztalható hajhullás, hajritkulás, ami sok hölgynek okoz kellemetlenséget. Ez a probléma gyakran csorbítja az önbizalmukat, ez által pedig az önmagukba és nőiességünkbe vetett hitük is megrendülhet. A Rose Hair Studio az olyan hölgy vendégekre specializálódott, akik szeretnék visszanyerni magabiztosságukat, vonzó megjelenésüket.

Instant hajdúsítás profi kezek által 

Nem is olyan régen, az egyetlen megoldás a póthaj felhelyezése volt, ha valaki teljes egészében vagy részlegesen elveszítette a haját. Szerencsére azóta a világ sokat változott, és megjelentek a modern hajdúsítási eljárások, ezek közül az egyik az instant hajdúsítás. A fejtetőn elhelyezett póthajat pepinek nevezzük. A módszer adta lehetőségeknek köszönhetően, a pepik teljesen új kivitelben és prémium minőségben készülnek. A Rose Hair Studioban a parókák és instant hajak professzionális, személyre szabott módon kerülnek felhelyezésre. 

Miért pont a Rose Hair Studio?

A szépülni vágyókat Juhász Krisztina fodrászmester fogadja, aki már 20 éve dolgozik a szakmában. Teljes mértékben hisz abban, hogy a szépség belülről fakad, de egy nő csak akkor lehet rendben önmagával, ha van elég magabiztossága. Ebben pedig nagy szerepet játszik, hogy milyen a hajkoronája. A munkája során türelemmel fordul a vendégei felé, és mindent megtesz annak érdekében, hogy elégedettek legyenek a parókák és instant hajak felhelyezésével. A hajak felpróbálására egy külön helyiség áll rendelkezésre. Vendégeiket mindig szívesen várják vissza a parókák vagy instant hajak utókezelésére, igazítására, festésére vagy szárítására.

Amennyiben hormonális változás vagy betegség miatt Ön is azt tapasztalja, hogy a haja már nem olyan, mint volt, akkor a Rose Hair Studioban személyre szabott segítséget kaphat. Az előzetes konzultáció keretén belül felmérik, hogy milyen konkrét igényei, elképzelései vannak és pontosan milyen elvárásokat támaszt a parókák, instant hajak kinézetével szemben. Ezek után következik a minden szempontból tökéletes modell kiválasztása és felpróbálása, amihez egy nyugodt, hangulatos külön helyiség áll rendelkezésre. A szintetikus hajak mellett, a valódi hajból készülő pepik is elérhetőek, emellett pedig, egyéb kiegészítők pl. kendők, sapkák megvásárlására is van lehetőség. 

Programajánló

«
13. 2021. május
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
ápr.
26.
ápr.
27.
ápr.
28.
ápr.
29.
ápr.
30.
máj.
1.
máj.
2.
máj.
3.
máj.
4.
máj.
5.
máj.
6.
máj.
7.
máj.
8.
máj.
9.
máj.
10.
máj.
11.
máj.
12.
máj.
13.
máj.
14.
máj.
15.
máj.
16.
máj.
17.
máj.
18.
máj.
19.
máj.
20.
máj.
21.
máj.
22.
máj.
23.
máj.
24.
máj.
25.
máj.
26.
máj.
27.
máj.
28.
máj.
29.
máj.
30.
máj.
31.
jún.
01.
jún.
02.
jún.
03.
jún.
04.
jún.
05.
jún.
06.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu