Vezető Hír

Már kisbusszal is parkolhatunk a Terminál Parkolóban

Már kisbusszal is parkolhatunk a Terminál Parkolóban

A reptéri parkolás remek ötletnek bizonyulhat, hiszen aligha találhatunk gyorsabb és kényelmesebb megoldást a saját autónál, ha ki kell jutnunk a reptérre. Felmerül a kérdés azonban, megéri-e ezt a módszert választani, mennyibe kerül, illetve milyen társított szolgáltatásokat biztosít a Budapest Airport e téren. 
A reptéri parkolás iránt egyre nagyobb az érdeklődés, ami elsősorban az elérhető áraknak köszönhető. Ma már nem megfizethetetlen a parkolás abban az esetben sem, ha hosszabb időt szeretnénk külföldön tölteni. Mindehhez magas színvonalú társított és biztonsági szolgáltatások tartoznak, ami még vonzóbbá tesz ezt a lehetőséget. Ezek fényében könnyen lemondhatunk a tömegközlekedés kényelmetlenségeiről és mentesülünk az olykor irreálisan drága taxis költségektől is. Számos érv szól a reptéri parkolás mellett, de lássuk részleteiben, valóban jó ötlet-e ezt a megoldást választani.

Parkolás közvetlenül a terminál mellett

A Budapest Airport igyekszik mindenki számára megfelelő megoldást kínálni a reptéri parkolás tekintetében – tudjuk meg a bud.hu munkatársától. A Premium Parkoló elsősorban azok számára jelent tökéletes választást, akik rövid időt szeretnének eltölteni várakozással. Jellemzően abban az esetben érdemes itt várakozni, ha valakit kocsival kihoztunk a reptére vagy eljöttünk elé.
Az érkezési és az indulási szinten is kellő számú parkolóhely áll rendelkezésre, így könnyedén találhatunk magunknak szabad helyet. Érdemes tudni, hogy az 5 percet nem meghaladó megállás napi két alkalommal ingyenes, többszöri igénybevétel esetén is csupán 400 forintba kerül. Az ingyenességnek köszönhetően mindenképpen érdemes ezt a parkolót használni a gyors ki- és beszállások, ki- és bepakolások és a búcsúzás vagy köszöntés idejére.

Amennyiben a Prémium névre keresztelt parkoló megtelt, a Terminál Parkoló jelent roppant kényelmes választást. Noha ez nem közvetlenül a terminál bejáratánál helyezkedik el, viszont 1 perc sétával elérhető. Gyakorlatilag itt is ugyanazt a kényelmet tudhatjuk magunkénak, mint a Prémium esetében. Természetesen a Terminál parkolóban is érvényes az 5 perces szabály, vagyis 5 percig díjfizetés nélkül is várakozhatunk.
Fontos még megemlíteni, hogy nemrégiben úgynevezett XXL parkolóhelyek kerültek kialakításra, amelyek a kisbuszok és furgonok számára nyújtanak megfelelő megoldást a reptéri parkolásra.

Minőségi szolgáltatások a Business és a Holiday Parkolókban is.

Ha nem érjük be kevesebbel, csak a legmagasabb minőségű szolgáltatásokkal, az esetben a Business Parking névre keresztelt parkoló jelent remek választást. A szolgáltatások tartalmazzák mindazt, amire szükségünk lehet: különböző biztonsági intézkedések, rendszámfigyelés, ingyenes transzfer áll rendelkezésre. A fokozott biztonság ellenére az itteni parkolóhelyek megfizethetők akár hosszabb külföldi tartózkodás esetén is.

Ha olcsóbb megoldást szeretnénk választani, Holiday Parkolók nyújtanak megfelelő szolgáltatást. Ezeket bátran igénybe vehetjük abban az esetben is, ha több hetet szeretnénk külföldön tölteni. Jelenleg három különböző Holiday parkoló áll rendelkezésre, ezek között mindenki megtalálhatja a saját igényeinek leginkább megfelelő választást. A kapcsolt szolgáltatások tekintetében mutatkozhat különbség, illetve a termináltól számított távolság is részben meghatározhatja a díjszabást. Mindhárom Holiday Parkoló díjszabása megtalálható a bud.hu honlapon.

Programajánló

«
23. 2018. szeptember
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
aug.
27.
aug.
28.
aug.
29.
aug.
30.
aug.
31.
sze.
1.
sze.
2.
sze.
3.
sze.
4.
sze.
5.
sze.
6.
sze.
7.
sze.
8.
sze.
9.
sze.
10.
sze.
11.
sze.
12.
sze.
13.
sze.
14.
sze.
15.
sze.
16.
sze.
17.
sze.
18.
sze.
19.
sze.
20.
sze.
21.
sze.
22.
sze.
23.
sze.
24.
sze.
25.
sze.
26.
sze.
27.
sze.
28.
sze.
29.
sze.
30.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2018. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu