Vezető Hír

A ZTE célja, hogy versenyképesebbé tegye Magyarországot

A ZTE célja, hogy versenyképesebbé tegye Magyarországot
Pest Megye Házában találkoztak a megye településeinek képviselői a ZTE munkatársaival, a tárgyalás témája az okosmegoldások voltak elsősorban a közlekedés terén.
Zhou Xin Jian, a Kínai Népköztársaság Nagykövetség Gazdasági és Kereskedelmi Hivatalának Nagykövete köszöntőjében kiemelte, hogy mérföldkőhöz érkeztek a kínai-magyar gazdasági kapcsolatok. Reményét fejezte ki, hogy a két ország közötti szoros együttműködés a tudomány és a technológia területén is tovább bővül majd. A ZTE-ről szólva elmondta, világvezető kommunikációs multinacionális vállalatként innovatív megoldásokat kínál, 18 fejlesztési és kutatási központot hozott létre, valamint 107 képviselete van világszerte. 


Li Ming, a ZTE Európai Kereskedelmi Elnök helyettese köszöntőjében kiemelte, a ZTE elkötelezett abban, hogy teljes körű innovációt nyújtson, és eljuttassa az értékeit a fogyasztókhoz az egész világban. "Nem csak vezeték nélküli kommunikációs szolgáltatásokat kínálunk, hanem vállalati és helyi szintű innovációs megoldásokat tudunk kínálni" - fogalmazott hozzátéve, hogy folyamatosan fordítanak további kutatás-fejlesztésbe, csak idén 1 milliárd dollárt fordítottak erre. Szólt arról, hogy Magyarország a legfontosabb közép-európai ország Kína számára, a ZTE pedig már több mint 13 éve van jelen az országban, így a vállalat elkötelezett abban, hogy partner legyen a beruházásokban, a fejlesztésekben, valamint még versenyképesebbé tegye Magyarországot. 

"Meggyőződésünk, hogy technológiánk segíteni tud abban, hogy magasabb életszínvonalat biztosítson, Magyarországot pedig még intelligensebbé tegyük" - fogalmazott Li Ming. Dr. Török Balázs, Szentendre városfejlesztési alpolgármester interjú keretében a városban megvalósult intelligens parkolási rendszerről beszélt, szavai szerint a több mint egy éve üzemben lévő rendszer nagyon jól bevált, kiválóan működik és gondolkoznak további okosparkolási rendszer fejlesztésén. "Azért jöttem, hogy lássam mit kínál a ZTE, újabb ötletekkel gazdagodjak" - fogalmazott, hozzátéve, hogy elsődlegesen a buszközlekedés, e-jegy rendszer kiemelt terület a város számára.


Programajánló

«
23. 2019. február
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
jan.
28.
jan.
29.
jan.
30.
jan.
31.
feb.
1.
feb.
2.
feb.
3.
feb.
4.
feb.
5.
feb.
6.
feb.
7.
feb.
8.
feb.
9.
feb.
10.
feb.
11.
feb.
12.
feb.
13.
feb.
14.
feb.
15.
feb.
16.
feb.
17.
feb.
18.
feb.
19.
feb.
20.
feb.
21.
feb.
22.
feb.
23.
feb.
24.
feb.
25.
feb.
26.
feb.
27.
feb.
28.
már.
01.
már.
02.
már.
03.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu