Vezető Hír

A legnagyobbak sikerei utat mutatnak

A legnagyobbak sikerei utat mutatnak
Pest Megye Önkormányzata idén is megtartotta hagyományos Sportkarácsonyát, melyen 187 megyei település amatőr és professzionális sportolói találkoztak. Az ünnepségen átadták az Év edzője, az Év sportolója, az Év legjobb csapata és az Év szabadidő és sport szervezete díjakat is.
Szabó István, Pest Megye Közgyűlésének elnöke köszöntőjében szólt a karácsonyt megelőző hetek meghittségéről, amelyek a készülődés öröméről szólnak. Felidézte, hogy a közelmúltban megrendezett Megye Napon szó esett arról, hogy milyen fontos szerepet játszott Magyarország sikereiben két alapvető tulajdonság. "Az egyik az újjáépítés képessége (...), ha a magyarok padlót fogtak, mindig volt erejük felállni. A másik képességünk: az építő ember kitartó, türelmes munkája" - fogalmazott."A sportkarácsony a sikerek, a legjobbak és az összetartozás ünnepe"


Hangsúlyozta: bárki, aki a sportban éveken keresztül küzdött azért, hogy előrébb lépjen, jól tudja, hogy milyen érzés minden egyes napra úgy tekinteni, mint egy lehetőségre. "Rendkívüli és különleges teljesítmény,  ha valaki ilyen emberek között is képes arra, hogy a legjobb legyen. Az ilyen emberek változtatják meg a világot." Szabó István elmondta, hogy pont ebből az okból döntött úgy a közgyűlés, hogy idén "Pest Megye Díszpolgárává választ egy olyan embert, aki a sportban elért sikereivel, emberségével és kitartó munkájával a legjobbak között is a legjobb".Milák Kristóf jövő nyáron az Európa bajnokságon és az ifjúsági olimpián indul


Kiemelte, hogy minden vita és kérdés nélkül választották Cseh Lászlót Pest Megye Díszpolgárává, aki "nem csak rendkívüli sikereket ért el, de közösségünk számára a legfontosabb ügyekben is példát mutatott". Milák Kristóf, világbajnoki ezüstérmes úszó interjú keretében elmondta, hogy edzőjével jelenleg a technikáját csiszolják, majd a következő nyáron a felnőtt Európa bajnokságon és az ifjúsági olimpián szeretne jól teljesíteni.


/T.D.

Programajánló

«
04. 2020. augusztus
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
júl.
27.
júl.
28.
júl.
29.
júl.
30.
júl.
31.
aug.
1.
aug.
2.
aug.
3.
aug.
4.
aug.
5.
aug.
6.
aug.
7.
aug.
8.
aug.
9.
aug.
10.
aug.
11.
aug.
12.
aug.
13.
aug.
14.
aug.
15.
aug.
16.
aug.
17.
aug.
18.
aug.
19.
aug.
20.
aug.
21.
aug.
22.
aug.
23.
aug.
24.
aug.
25.
aug.
26.
aug.
27.
aug.
28.
aug.
29.
aug.
30.
aug.
31.
sze.
01.
sze.
02.
sze.
03.
sze.
04.
sze.
05.
sze.
06.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu