Turizmus hírek

Krk szigetén már most is nehéz jó szállást találni

Krk szigetén már most is nehéz jó szállást találni
Krk sziget szállásai nagyon gyorsan megtelnek, hiszen nagyon sokan évről-évre visszatérnek ide, így már jó előre az év elején lefoglalják szállásaikat. A sziget szállásait a szallaskeres.hu oldalon is megtekinthetjük.
Az oldalon nagyon gyorsan beállíthatjuk saját igényeinknek megfelelően a szűrőt, így csak azokat a szálláshelyeket fogja kidobni a rendszer, amelyeket mi éppen keresünk.
 
Krk sziget top látnivalói közül már érkezésünkkor láthatjuk a Krk hidat
 
Teljesen mindegy, hogy autóval, vagy komppal érkezünk a szigetre a hidat mindenképpen látni fogjuk. A híd köti össze a szárazfölddel a Krk szigetet, amelyet még 1976 és 1980 között építettek. Talán nem is találunk olyan útibeszámolót a neten, ahol ezt a hidat ne említenék meg és ne látnánk számtalan a hídról készült fényképet. A híd legmagasabb pontja 390 méter magas és összesen 1430 méter hosszú. Krk hídra csak később keresztelték át, régen Titó hídnak hívták. A hídról érhetjük el Sveti Marko szigetét is amely körülbelül félúton van a Krk sziget felé. Fotósok előszeretettel választják helyszínnek a hidat.

Nincsen olyan utazási, ahol ne láthatnánk gyönyörű fényképeket a Baska strandról

Krk sziget legnagyobb strandja ez, amely a sziget déli végében található. Egy védett öbölben helyezkedik el, így kicsit szelesebb időben is kellemes strandolási lehetőséget biztosít az ide érkező vendégeknek. Az 1,5 kilométer hosszú strand mellett számtalan apartman, hotel, bár és szuvenír bolt található meg. A környéken emellett még körülbelül 15 strandot találhatunk, ahol kedvünkre hódolhatunk fürdési szenvedélyünknek. A Baska strand a Horvátországban megtalálható. egyik legszebb Kék zászlós strand.  Itt nem kell attól tartanunk, hogy rossz lesz a víz minősége vagy szeméttel lesz teli a part. Ez az egyik legszebb horvátországi strand, így a kisgyermekesek is bátran felkereshetik.

A Voscica világítótorony már kevésbé ismert, de annál különlegesebb

A világítótorony a Krk repülőtér felől közelíthető meg, egészen a Voscica fokon található meg. A tornyot 150 évvel ezelőtt építették és mind a mai napig üzemel. A torony belsejében ma már apartmanokat találhatunk, amelyek gyönyörű kilátással bírnak. A toronyban bérelhető apartmanok nem a legolcsóbbak, de abban biztosak lehetünk, hogy ezt a nyaralást soha nem fogjuk elfelejteni
 
A szigeten számtalan apartman bérelhető
 
Krk sziget szállásai közül érdemes megemlíteni a Jozefina apartmant, ahol többféle apartman típus közül választhatunk, attól függően. hogy hány személyről van szó. Az nagy. apartmanok alapterülete 40 négyzetméter, ez egy családnak is kényelmes elhelyezést biztosít. Konyha, étkező, nappali is megtalálható az. apartmanokban. A nappalikban. légkondicionáló található és a szobák erkélyesek. A jól felszerelt konyhában minden megtalálható amire egy háziasszonynak szüksége van. A szálláshelyen ingyen parkolhatunk. A közeli kék zászlós strand kavicsos és betonozott. A Dinka apartman 3 csillagos szálláshely, ahol kisebb apartmanok bérelhetők. Az apartmanok részben erkéllyel rendelkeznek. A. nappali, konyhás, hálószobás apartmanok tökéletesen felszereltek. A nappali. légkondicionált és természetesen TV. is található az apartmanban.A konyhában két tűzhely, főzőlap, hűtőszekrény, teafőző és kávéfőző is található. A háziak a vendégeknek a wifi elérést ingyen biztosítják.

Előzetes egyeztetés mellett ide még házikedvenceinket is. magunkkal vihetjük. A részben tengerre néző szobák megfizethető áron vehetők igénybe. A szálláshelyen a parkolás ingyenes és az udvaron ingyenes grillező is a vendégek rendelkezésére áll. A közeli kavicsos strandon lehetőségünk nyílik az úszásra és egyéb szabadidős tevékenységek kipróbálására. Az apartmantól 500 méterre éttermeket találunk, de maga a városközpont is csak 2 kilométerre helyezkedik el, amelyet egy kellemes esti sétával könnyedén megközelíthetünk.  Krk sziget szállásai megfizethető árakkal várják a vendégeket.

Programajánló

«
19. 2019. szeptember
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
aug.
26.
aug.
27.
aug.
28.
aug.
29.
aug.
30.
aug.
31.
sze.
1.
sze.
2.
sze.
3.
sze.
4.
sze.
5.
sze.
6.
sze.
7.
sze.
8.
sze.
9.
sze.
10.
sze.
11.
sze.
12.
sze.
13.
sze.
14.
sze.
15.
sze.
16.
sze.
17.
sze.
18.
sze.
19.
sze.
20.
sze.
21.
sze.
22.
sze.
23.
sze.
24.
sze.
25.
sze.
26.
sze.
27.
sze.
28.
sze.
29.
sze.
30.
okt.
01.
okt.
02.
okt.
03.
okt.
04.
okt.
05.
okt.
06.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu