Pihenés - Kikapcsolódás

A budapesti társkeresők jelentős része online is ismerkedik

A budapesti társkeresők jelentős része online is ismerkedik
Ha a társkeresés nehézségeiről esik szó, akkor sokan azonnal a kisvárosokban élőkre gondolnak. Sok helyen nincsenek megfelelő színvonalú szórakozóhelyek, és ha randevúra kerülne sor, akkor is nehéz jó vendéglátóhelyet találni. Tény viszont, hogy Budapesten is problémás lehet az ismerkedés, pláne azoknak, akik egész nap elfoglaltak, és az estéket is inkább otthon töltik, mintsem valamelyik bárban. A cupydo.hu információi alapján elmondható, hogy a budapesti társkeresők rendszeresen segítségül hívják az online ismerkedést. S hogy miért van ez így? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.
Ismert arcok nap mint nap
 
Alapvetően sokakra igaz, hogy mindennapjaikat azonos rutin szerint élik. Az iskola, a munkahely rendszerint elveszi a nap nagy részét, mely után még jönnek a magánéleti teendők, ügyintézések, bevásárlás és hasonlók. Ilyenkor nem sok esély van arra, hogy új emberekkel találkozunk a nap folyamán, pláne akkor, ha a baráti társaságba sem érkeznek új emberek. Mai teljesítményorientált világunkban sokaknak nem sok kedvük van a hétvégét bulizással, éjszakai szórakozóhelyeken tölteni, s ha mégis, az sem jelent garanciát az ismerkedésre.
 
Nehezen megy személyesen az ismerkedés
 
A tapasztalatok azt mutatják, hogy legyen szó Budapest bármely szórakozóhelyéről, a mai kor emberének nem megy könnyen az ismerkedés. Ugyan a koktélok és az elfogyasztott alkoholmennyiség ebben ideig-óráig segíthet, de ennek csak ritkán lesz komoly kapcsolat a vége. Egy idő után az ember megelégeli az egyéjszakás ismeretségeket, és szeretne valakihez tartozni. Nem véletlen, hogy sokan választják az ismerkedés egy ma már nem is annyira új formáját, az online társkeresést.
 
Fókuszban a személyes találkozó
 
Az interneten keresztül ugyan megvan az a veszély, hogy nem a valós személyiséget kapjuk a másiktól, de jó emberismerettel, a részletekre figyelve ezek az esetek jó eséllyel kiszűrhetőek. Fontos, hogy kölcsönös szimpátia esetén mihamarabb kerítsünk sort a személyes találkozóra, ez ugyanis az esetek többségében azonnal eldönti, hogy két embernek van-e dolga a továbbiakban együtt.
 
Könnyen lehet, hogy míg valakivel jól elbeszélgetünk online, addig személyesen egyszerűen nem azt kapjuk, amit vártunk. Még ha a külsőségek stimmelnek is, akkor is előfordulhat, hogy nem működik a kémia, nincs meg az a bizonyos plusz, ami a továbblépéshez lenne szükséges. Ez pedig jobb, ha minél hamarabb kiderül, így nem fecsérelitek feleslegesen egymás idejét.
 
Sokan ismerkednek Budapesten
 
A magyar társkereső oldalak között mindenki megtalálhatja az igényeinek és céljainak leginkább megfelelőt. Más és más elképzelésekkel rendelkezünk arról, hogy mit várunk el az online ismerkedésről, és persze korosztálytól is függhet, hogy milyen kezelőfelületet tartunk praktikusnak. A legtöbben ilyen szempontok alapján teszik le a voksot egyik vagy másik társkereső oldal mellett. Természetesen nem mindegy a tagok száma sem, ám e tekintetben alapvetően elmondható, hogy a budapesti társkeresők igen szerencsés helyzetben vannak, hiszen sokan keresgélnek az online ismerkedők között.
 
Nem csak a fiatal korosztály található meg a társkereső portálokon, hanem akár középkorúakkal is szép számmal találkozhatunk az online felületeken. Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mit várunk el a netes társkereséstől, és ennek megfelelően szűrjünk az ott találtak között. A tapasztalatok azt mutatják, hogy akár életünk társára is rábukkanhatunk néhány kattintással. Add meg az esélyt saját magadnak a boldogságra!

Programajánló

«
22. 2019. október
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
sze.
30.
okt.
1.
okt.
2.
okt.
3.
okt.
4.
okt.
5.
okt.
6.
okt.
7.
okt.
8.
okt.
9.
okt.
10.
okt.
11.
okt.
12.
okt.
13.
okt.
14.
okt.
15.
okt.
16.
okt.
17.
okt.
18.
okt.
19.
okt.
20.
okt.
21.
okt.
22.
okt.
23.
okt.
24.
okt.
25.
okt.
26.
okt.
27.
okt.
28.
okt.
29.
okt.
30.
okt.
31.
nov.
01.
nov.
02.
nov.
03.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu