Pest megye

Újabb épületet adtak át a pátyi ipari parkban

Újabb épületet adtak át a pátyi ipari parkban
Átadták az Euronics műszakicikk-kereskedelmi lánc egyedi igényei szerint épült létesítményt a páyti ipari parkban. A csaknem 12 ezer négyzetméteres csarnokot mintegy 2,5 milliárd forintból fejlesztette a NIPÜF Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt.
A pátyi ipari parkban rendezi be új logisztikai központját a magyar tulajdonú Vöröskő Kft., az Euronics kizárólagos belföldi képviselője, onnan szolgálják ki a csaknem 70 üzletből álló országos hálózatot. Az új raktárból elégítik ki a megnövekedett webáruházi keresletet is, ami jelentős termékválaszték-bővítést tesz lehetővé. A logisztikai központban mintegy 60 ember dolgozik majd. A Vöröskő Kft. tervei között szerepel egy saját üzemeltetésű logisztikai rendszer létrehozása is, amelyhez szintén jó alapot kínál az új raktár.


Átadták a pátyi ipari parkban az Euronics raktárbázisát
Az új raktárból elégítik ki a megnövekedett webáruházi keresletet is, ami jelentős termékválaszték-bővítést tesz lehetővé


A 12 ezer négyzetmétert meghaladó alapterületű, A kategóriás csarnokban 350 négyzetméternyi iroda is helyet kapott, és a létesítmény a későbbiekben igény szerint bővíthető. A hatékony ki- és berakodást 16 dokkolókapu, a kamionok könnyű manőverezését pedig a nagy méretű öböl segíti. Az állami tulajdonú ipariingatlan-fejlesztő, a NIPÜF Zrt. 2017 szeptemberében kezdte meg az előkészítő munkákat. A létesítmény klasszikus built-to-suit fejlesztés, azaz a megrendelő egyedi igényei szerinti paraméterekkel épült fel. A pátyi beruházás Közép-Európa egyik legnagyobb iparipark-fejlesztési programjának a része, ahol a következő években több százmilliárd forint értékben jönnek létre modern, a jövő technológiáit is befogadni képes gyártó- és logisztikai létesítmények.


MTI/T.D.

Programajánló

«
28. 2020. május
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
ápr.
27.
ápr.
28.
ápr.
29.
ápr.
30.
máj.
1.
máj.
2.
máj.
3.
máj.
4.
máj.
5.
máj.
6.
máj.
7.
máj.
8.
máj.
9.
máj.
10.
máj.
11.
máj.
12.
máj.
13.
máj.
14.
máj.
15.
máj.
16.
máj.
17.
máj.
18.
máj.
19.
máj.
20.
máj.
21.
máj.
22.
máj.
23.
máj.
24.
máj.
25.
máj.
26.
máj.
27.
máj.
28.
máj.
29.
máj.
30.
máj.
31.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu