Pest megye

Több rendőr lesz Üllőn

Több rendőr lesz Üllőn
A 24 órás járőrszolgálat jövőre kezdi meg működését a városban. A vecsési rendőrőrsön létrehoztak egy Bűnügyi és a Rendészeti Alosztályt.
Együttműködést ír alá az üllői járőri létszám emelésére Üllő Város Önkormányzata, a Pest Megyei Rendőr Főkapitányság (PMRFK) és a Pest Megyei Önkormányzat. A PMRFK megismerve és megértve a település lakosságának igényét, vállalja, hogy a 24 órás járőrszolgálat biztosítása érdekében a Monori Rendőrkapitányság Vecsési Rendőrőrs Rendészeti Alosztály állományának megerősítését kezdeményezi 10 fő járőri és 1 fő járőrvezetői státusz átcsoportosításával. A megerősített létszámmal fokozódhat a rendőri közterületi jelenlét, ezáltal javulhat a közrend és a közbiztonság.


                                           A megállapodáts dr. Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke;
                                                       Dr. Mihály István, Pest megyei rendőrfőkapitány; 
                                                     és Kissné Szabó Katalin, Üllő polgármester írta alá.


A Pest Megyei Önkormányzat támogatja a jövőben is keresi a lehetőséget a PMRFK anyagi, erkölcsi és szakmai támogatására egyaránt. A PMRFK továbbra is stratégiai partnernek tekinti az Önkormányzatokat – így Üllő Város Önkormányzatát is – a bűnmegelőzés, a közbiztonság javítása és a bűnüldözés területein, ezért folyamatos konzultációt biztosít – Üllő vonatkozásában – a Vecsési Rendőrőrs parancsnokán, illetve a Monori Rendőrkapitányság vezetőjén keresztül. A Megyei Önkormányzattal a megyei főkapitány személyesen, illetve a hivatalvezető útján tart kapcsolatot, évente beszámol tevékenységéről a Rendőrségi Törvényben foglaltak alapján. A Vecsési Járás megvalósulásával a Vecsési Rendőrőrs járásszékhelyi rendőrőrs lett, így a szervezeti felépítése átalakult, létrehozták a rendőrőrs szervezetén belül a Bűnügyi és a Rendészeti Alosztályt

Programajánló

«
18. 2019. szeptember
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
aug.
26.
aug.
27.
aug.
28.
aug.
29.
aug.
30.
aug.
31.
sze.
1.
sze.
2.
sze.
3.
sze.
4.
sze.
5.
sze.
6.
sze.
7.
sze.
8.
sze.
9.
sze.
10.
sze.
11.
sze.
12.
sze.
13.
sze.
14.
sze.
15.
sze.
16.
sze.
17.
sze.
18.
sze.
19.
sze.
20.
sze.
21.
sze.
22.
sze.
23.
sze.
24.
sze.
25.
sze.
26.
sze.
27.
sze.
28.
sze.
29.
sze.
30.
okt.
01.
okt.
02.
okt.
03.
okt.
04.
okt.
05.
okt.
06.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu