Pest megye

Suzuki Baleno, család számára tökéletes választás

Suzuki Baleno, család számára tökéletes választás
Bár a Suzuki egy japán multinacionális autó és motorkerékpár gyártó vállalat, amely több mint 45.000 embert alkalmaz, a magyarok mégis saját autómárkaként tekintünk rá. A kötődés nem véletlen, hiszen a Suzuki már 1991 óta jelen van hazánkban és az esztergomi gyárából azóta is százezrével gurulnak le a magyar gyártmányú Suzukik a gyártósorról. 2017-ben elkészült a hárommilliomodik személygépjármű is és évente több ezer motorkerékpár is elhagyja a magyar Suzuki gyárat.
Az állandó fejlesztések, modernizálások és technikai újítások miatt a Suzuki még ma is vezető szerepet tölt be a magyar családok életében, így még mindig előszeretettel választják a Suzuki különböző modelljeit a háztartások idehaza. A köztudatban pedig a mai napig él, hogy a „Suzuki, a mi autónk”!

 
Ezek ma a legnépszerűbb Suzuki autók Magyarországon

Magyarországon az egyik legnépszerűbb családi autó egyértelműen a Suzuki, hiszen számtalan modellel van jelen a hazai piacon és azok mai napig igen közkedveltek. A legnépszerűbb családi autók  között kiemelkedő helyet foglal el a Suzuki Ignis, a Suzuki Swift és a Suzuki Baleno, ám az olyan városi terepjárók mint a Suzuki Vitara vagy a Suzuki S-Cross is hódítanak országszerte.

 
A használt autók piacán is az egyik vezető autómárka hazánkban, hiszen olyan autómárkák cserélnek napról napra gazdát mint a Suzuki WagonR+, a Suzuki Vitara, a Suzuki Liana vagy a Suzuki SX4. Nem csoda, hogy a magyar családok miért döntenek legtöbbször egy hazánkban gyártott autó mellett, hiszen minden modellnek megvan a sajátságos stílusa és varázsa.

 
Suzuki Baleno a legújabb őrület

A Suzuki Baleno már a 90-es évek közepén is hódított és most újra gyártásba került. Az új generációk sokkal kiforrottabbak, letisztultabb felülettel rendelkeznek és a mai technológiai újításokat is tartalmazzák. A Japán autó mindenkit rabul ejt. A teljesen újratervezett, elegáns és áramvonalas formák igazán tündöklő egyéniséggé változtatták a korábban is népszerű modellt. 

 
Az éppen csak 3 millió forintért is megvásárolható autó az egyik legnépszerűbb modellek közé vállt az utóbbi időben. A suzukierd.hu jóvoltából pedig most bárki megtapasztalhatja, hogy milyen egy igazán tökéletes családi autót vezetni, ráadásul 2018. október végéig, most ajándék téligumi szettet is kapunk autóvásárlásunk mellé!

 
Kívül-belül családra szabva!

A Suzuki Baleot nem csak a tökéletes külseje teszi feledhetetlenné és családcentrikus autóvá. Többek között a 355 literes csomagtere, a kategóriájának legtágasabb utastere, a kényelmes, 3995 mm hosszúságú karosszériája, a 4,3 colos színes digitális kijelzős irányítópultja, a biztonsági rendszerek, a klíma és a gazdaságos motor mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy a családunkat megbízható körülmények között fuvarozhassuk akár rövid, akár hosszabb távra egyaránt.
A különleges MYSUZUKI hűségprogram keretében pedig még kedvezőbben juthatunk most lakossági vásárlóként is új Suzukihoz. A vásárlás előtti tesztvezetésre a suzukierd.hu webcímen lehet jelentkezni. A Baleo számtalan előnyének biztosan egy család sem fog tudni ellenállni!

Programajánló

«
24. 2020. május
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
ápr.
27.
ápr.
28.
ápr.
29.
ápr.
30.
máj.
1.
máj.
2.
máj.
3.
máj.
4.
máj.
5.
máj.
6.
máj.
7.
máj.
8.
máj.
9.
máj.
10.
máj.
11.
máj.
12.
máj.
13.
máj.
14.
máj.
15.
máj.
16.
máj.
17.
máj.
18.
máj.
19.
máj.
20.
máj.
21.
máj.
22.
máj.
23.
máj.
24.
máj.
25.
máj.
26.
máj.
27.
máj.
28.
máj.
29.
máj.
30.
máj.
31.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu