Pest megye

Reklámajándék, amivel nem lőhet mellé

Reklámajándék, amivel nem lőhet mellé

Szeretné, ha cégét mind többek megismernék? Fontosnak tartja, hogy az image építése olyan eszközökkel történjen, mely alátámasztja a nyújtott szolgáltatások vagy termékek kimagasló színvonalát? Gondolt már arra, hogy reklámajándék segítségével népszerűsítse cégét? 
Az emblémázható termékek napjainkban minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen segítségükkel hosszú időn keresztül használatban levő reklámfelületet adhatunk a vásárlóknak, ügyfeleknek. Céges ajándékozás alkalmával is remek választásnak bizonyulnak a prémium kategóriás reklámajándékok, melyekkel az üzleti kapcsolatok építését is előmozdíthatjuk.
 
Itt a nyár! Pörögnek a szezonális ajándékok!

A késő tavasztól kora őszig terjedő időszakban érdemes az olyan reklámajándékokat előnyben részesíteni, melyeket szezonális jelleggel sokan használnak. Ezek nagy előnye, hogy olcsón beszerezhetőek, emblémázhatóak, és praktikusságuknál fogva hónapokig használatban, és így szem előtt lesznek. A strandpapucsokat nem csak otthon használjuk, hanem strandra és nyaraláshoz is szívesen magunkkal visszük, de az olyan strandkellékek, mint a felfújható párák, fotelek, matracok, vagy a logóval, felirattal ellátott törölközők és nagy népszerűségnek örvendenek.

Ma már a stílusos megjelenésről sem kell lemondani akkor, ha reklámajándékot szeretnénk választani, hiszen a cél egyértelműen az, hogy a termékek elnyerjék a tetszést és ne a szekrény mélyén végezzék. A szalmakalapok, napszemüvegek és legyezők remek kiegészítők lehetnek fesztiváljainkon, így érdemes gondolni rájuk a cég népszerűsítése érdekében.

Irodai kiegészítők nem csak munkahelyre

Amint véget ér a nyaralás és a régóta tervezett pihenés, legtöbben a munkahelyen vagy az iskolában folytatjuk teendőinket. Az irodai eszközök, tollak, mappák és szövegkiemelők nem csak az irodában, hanem az iskolapadban is jól jönnek.

A megfelelő minőségű darabok konferenciák résztvevői számára is javasoltak, ugyanis például a mappák segítségével a konferencia teljes anyagát, programját egy helyen rendszerezhetjük és adhatjuk át a résztvevőknek.

Természetesen nem mehetünk el az okoskészülékek mellett sem, de az adathordozásra ideális USB memória, vagy a mindig biztos feltöltöttsége előnyeit szolgáló power bank is jó szolgálatot tehet a mindennapokban.

Táskák utazáshoz

Ha sorra vennénk azokat a kiegészítőket, holmikat, melyeket rendszeresen magunkkal viszünk, akkor a táskák minden valószínűség szerint előkelő helyre kerülnének. Az övtáskák nélkülözhetetlenek futáshoz, de akkor is jó választásnak bizonyulnak, ha csak az autókulcsra és a telefonra van szükségünk.

A laptop táskák ideális lehetőséget teremtenek a készülék munkahelyre vagy iskolába szállításához, és persze nem hiányozhatnak a strapabíró hátizsákok és utazótáskák sem, melyeket nem csak nyaralás során hasznosíthatunk. A textilből készült bevásárlótáskák környezetkímélő és takarékos megoldást kínálnak a hétköznapi bevásárlások során, és egyre több háziasszony részesíti ezeket előnyben.

Ruhaneműk a céges image építésére is

A gardrób folyamatos frissítést követel meg, ezért ha reklámajándékként ruhaneműt adunk, azzal biztosan nem lőhetünk mellé. A kabátok, sapkák, pólók akkor is remek választásnak bizonyulnak, ha a céges image-et szeretnénk építeni.

Az alkalmazottak egységes, emblémázott ruházata arról tanúskodik, hogy a cég emberei egységként gondolkodnak és tesznek a minél színvonalasabb szolgáltatások és termékek érdekében. Vásárlóként, ügyfélként ezt a legtöbben a megbízhatósággal azonosítják, tehát korántsem mindegy, milyen kép alakul ki a piaci szereplőkben rólunk.

Programajánló

«
13. 2020. augusztus
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
júl.
27.
júl.
28.
júl.
29.
júl.
30.
júl.
31.
aug.
1.
aug.
2.
aug.
3.
aug.
4.
aug.
5.
aug.
6.
aug.
7.
aug.
8.
aug.
9.
aug.
10.
aug.
11.
aug.
12.
aug.
13.
aug.
14.
aug.
15.
aug.
16.
aug.
17.
aug.
18.
aug.
19.
aug.
20.
aug.
21.
aug.
22.
aug.
23.
aug.
24.
aug.
25.
aug.
26.
aug.
27.
aug.
28.
aug.
29.
aug.
30.
aug.
31.
sze.
01.
sze.
02.
sze.
03.
sze.
04.
sze.
05.
sze.
06.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu