Pest megye

Miben tud segíteni az Ident kft. a vállalkozóknak?

Miben tud segíteni az Ident kft. a vállalkozóknak?
Egy vállalkozás teljeskörű irányítása nagy terhet ró a cégvezetőkre, hiszen minden felelősség az övék.
Ma már szerencsére beszerezhetők azok a vállalatirányítási rendszerek, adatgyűjtő programok, azonosítási eszközök, melyek könnyebbé, gyorsabbá teszik a nélkülözhetetlen munkafolyamatok elvégzését. Ha valaki mélyebbre szeretne ásni a témában, és esetleg igénybe is akarja venni ezeket a termékeket, akkor az ident.hu weboldalon érdemes körülnézni, ahol elképesztően nagy választékban állnak rendelkezésre.

Az adatgyűjtők tekintetében például vannak billentyűs, csuklón rögzíthető, érintőképernyős változatok is, de többek között a hűtőházi és a targonca terminál is megtalálható a kínálatban. Az ipari használatra szánt modellek használata nagy előny jelent azon cégek számára, ahol a dolgozók rendszeresen kijárnak a különböző helyszínekre, hogy ott precíz mérőmunkát végezzenek. Az adatokat ugyanis könnyen be tudják táplálni a mobil adatgyűjtőbe, visszaérve az irodába pedig fel tudják tölteni a fix számítógépes rendszerbe. A logisztikai tevékenységet folytató cégek munkatársai szintén nagy hasznát vehetik a programnak, annak segítségével ugyanis könnyen le tudják követni, számon tudják tartani a munkafolyamatokat.

Az ident.hu weboldalon nem csak adatgyűjtőkre lehet ajánlatot kérni, hanem vonalkódolvasókra, címkenyomtatókra, illetve kártyanyomtatókra is, melyek szintén rengeteg előnyt nyújthatnak a speciális tevékenységet folytató cégek számára. Persze az is könnyen előfordulhat, hogy a termékek használatára csak időszakosan van szüksége a dolgozóknak, ami miatt nem érné meg megvásárolni őket. Az ident.hu weboldalon nem csak a beszerzésre, hanem a munkaeszközök bérlésére is lehetőség nyílik, mely alternatíva ideális megoldást nyújthat erre a problémára.

A cég munkatársai továbbá vállalják az azonosítási rendszerek karbantartását, garanciális és garancián túli javítását. Mindemellett pedig egyedi fejlesztésű programok tervezését, kivitelezését is megvalósítják, amennyiben a kész szoftverek valamilyen oknál fogva nem felelnek meg maradéktalanul a felmerülő igényeknek.

Programajánló

«
31. 2020. március
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
feb.
24.
feb.
25.
feb.
26.
feb.
27.
feb.
28.
feb.
29.
már.
1.
már.
2.
már.
3.
már.
4.
már.
5.
már.
6.
már.
7.
már.
8.
már.
9.
már.
10.
már.
11.
már.
12.
már.
13.
már.
14.
már.
15.
már.
16.
már.
17.
már.
18.
már.
19.
már.
20.
már.
21.
már.
22.
már.
23.
már.
24.
már.
25.
már.
26.
már.
27.
már.
28.
már.
29.
már.
30.
már.
31.
ápr.
01.
ápr.
02.
ápr.
03.
ápr.
04.
ápr.
05.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu