Pest megye

Különleges hálóingek a különleges éjszakákra

Különleges hálóingek a különleges éjszakákra
Télen melegebben öltözünk éjjel, mint nyáron, és ilyenkor érdemes vastagabb anyagú pizsamát, hálóinget beszerezni. De vannak olyan alkalmak, amikor olyan éjszakai darabokat húzunk, melyek felforrósítják a levegőt.
Néha meg kell lepni a másikat
 
Tudjuk, hogy az emberek általában nagyon vizuális lények, vagyis fontos mindenki számára a látvány, de ez a férfiakra hatványozottan igaz. Egy, a hétköznapitól eltérő, izgalmas megjelenés csodát tud tenni, nemcsak egy-egy közös órával, hanem akár az egész kapcsolattal is.

Sokat tudnának regélni a pszichológusok arról, hogy mennyire kiüresedik egy párkapcsolat, ha a felek azt hiszik, nem tudnak újat nyújtani a másiknak, vagy akár felesleges a kutyafuttató edzőcipőn, kapucnis pulcsin és otthoni leggingsen-pólón kívül másban mutatkozni a lovagjuk előtt.

Közhelyes kifejezés az ‘igazi nő’ és a ‘nőies nő’, de egyszerűen annyi a titok, hogy teszünk arról, hogy életünk férfija érezze, hogy tetszeni akarunk neki. És ez független az együtt töltött illetve a születésünk óta eltelt évek, no meg a kilók számától.
A szebbik nem bármelyik tagja le tudja nyűgözni a kedvesét, illetve férjét azzal, hogy áldoz arra, hogy csábító formában jelenjen meg előtte.
 
Vegyünk meg valamit, ami sose vennénk meg!
 
Ha tehát eljönnek a lelombozóan zord téli éjszakák, akkor is érdemes olyan hálóingeket is beszerezni, amelyekben mély hatást tehetünk partnerünkre. A Lascana kínálatában például megszámlálhatatlan szexi öltözéket találunk bensőséges éjszakákhoz.

Sokféle stílusban megnyilvánulhatunk, ha különleges megjelenésre vágyunk. A fekete örök darab, és a fényes anyagok, vagy a csipke mindig beválnak. Választhatunk a klasszikus fekete helyett olyan elegáns, nőies árnyalatokat, mint az éjkék, vagy a bíbor.
 
Különleges hálóingek a különleges éjszakákra
 
Lehet a neglizsénk rövid és trükkös - a csábító bevágások mindenkin jól mutatnak -, de egy áttetsző kimonó is csodásan öltöztet. A fő szabály, hogy a kevesebb több, vagyis minél kevesebbet mutatunk és minél inkább átlátszó, sejtelmes darabokat veszünk fel, annál izgalmasabb lesz a megjelenésünk. Amelyik hálóing mély dekoltázzsal rendelkezik, az jó, ha alul hosszított.

Nemcsak vad színekbe öltözhetünk, lehet szexi éjszakai viseletünk rózsaszín vagy fehér is. Az utóbbi barna bőrön mutat a leghatásosabban.
 
Válasszunk egy vadító kimonót
 
Ha attól tartunk, hogy fáznánk a hűvös estéken ezekben a nem kimondottan öltöztető darabokban, akkor beszerezhetünk egy köntöst is: most a (rövid vagy hosszú) kimonó fazon hipertrendi.

A másik megoldás, hogy egy csajos overallban mutatkozunk a párunk előtt. A kezeslábas olyan viselet, ami szinte minden férfira egyértelmű hatással van. Nem kell nekivetkőznünk, és mégis felkelthetjük az érdeklődését hálótársunknak - ám érdemes a Miki egeres és a Dzsungel könyve mintás, jópofa overallokat a magányos estékre vagy a csajbulikra meghagyni.
 

Programajánló

«
18. 2019. szeptember
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
aug.
26.
aug.
27.
aug.
28.
aug.
29.
aug.
30.
aug.
31.
sze.
1.
sze.
2.
sze.
3.
sze.
4.
sze.
5.
sze.
6.
sze.
7.
sze.
8.
sze.
9.
sze.
10.
sze.
11.
sze.
12.
sze.
13.
sze.
14.
sze.
15.
sze.
16.
sze.
17.
sze.
18.
sze.
19.
sze.
20.
sze.
21.
sze.
22.
sze.
23.
sze.
24.
sze.
25.
sze.
26.
sze.
27.
sze.
28.
sze.
29.
sze.
30.
okt.
01.
okt.
02.
okt.
03.
okt.
04.
okt.
05.
okt.
06.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu