Pest megye

Katica és Fekete Macska játékok tárháza

Katica és Fekete Macska játékok tárháza
A mai világban nagyon sok minden képes torzítani egy-egy fejlődésben lévő vagy már kifejlett egyén képét, így nagyon fontos, hogy a szülők odafigyeljenek arra, hogy a kisgyermekeket megfelelő hatások érjék.
 A Katica és Fekete Macska kalandjai egy kiemelkedőnek számító alkotás, hiszen kedves történeteivel és igen fontos tanulságaival tanítja meg a gyerkőcöket az alapvetőnek számító értékekre. Nem is csoda, hogy nagyon hamar igen népszerűvé vált és ma már számtalan helyen találkozhatnak vele a kislányos apukák és anyukák. Sőt, hála a játékgyártásban tevékenykedőknek, ma már nemcsak a televízióban érhetőek el, de számos Katica és Fekete Macska kalandjaira épülő játékot is lehet találni, méghozzá igen jó áron. Minden kornak és korosztálynak megvannak a maga ikonikus hősei és amennyiben a gyermeke a Katica és Fekete Macska szereplőit választotta sajátjának, akkor igen szerencsésnek tudhatja magát.

A születésnapi, névnapi vagy karácsonyi kívánságlistán pedig mi más is szerepelhetne, mint a két lány történetei alapján megalkotott különböző játékok. Itt minden megtalálható, ami Katica és Fekete Macska, legyen az egy egyszerű, ám a gyermekeknek kiemelkedő értékkel bíró játékfigura, esetleg egy olyan extrább és felettébb szórakoztató tárgy, mint a napló LED fényekkel, de még az olyan praktikus kiegészítők is, mint az esernyő. A Katica és Fekete Macska meséje igen nagy figyelmet fordít a zenére, éppen ezért megannyi ilyen eszköz is elkészült már. Ezek közé tartozik a dobfelszerelés, a szintetizátor az ahhoz tartozó mikrofonnal, a diszkó-gömb ugyancsak mikrofonnal ellátva vagy éppen az elektromos gitár.

Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy a kicsik elkezdjék kibontakoztatni a művészi énjüket. Amennyiben a sportos jellem fejlesztésén lenne a hangsúly, úgy rengeteg Katica és Fekete Macska sporteszköz is megtalálható a kínálatban, mint például a frizbi, a bicikli vagy a labda. A gyártók természetesen a kis művészekről sem feledkeztek meg, így kifestők, színezők, komplett ceruzakészlettel ugyancsak megvásárolhatóak. Összefoglalva, itt minden megtalálható, ami csak a kis lurkók szíve vágya lehet, sőt, még olyan is, amiről eddig nem is sejtették, hogy szerették volna. A Katica és Fekete Macska termékek online is megrendelhetőek, ami egy igazán kényelmes, gyors és egyszerű módja a vásárlásnak. Az online fizetés is zökkenőmentes, köszönhetően az oldal felhasználóbarát kialakításának, így azoknak is egyszerű, akik nem jártasak a számítógép kezelésében. Szerezzen örömöt mihamarabb a Katica és Fekete Macska megvételével!

Programajánló

«
31. 2020. március
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
feb.
24.
feb.
25.
feb.
26.
feb.
27.
feb.
28.
feb.
29.
már.
1.
már.
2.
már.
3.
már.
4.
már.
5.
már.
6.
már.
7.
már.
8.
már.
9.
már.
10.
már.
11.
már.
12.
már.
13.
már.
14.
már.
15.
már.
16.
már.
17.
már.
18.
már.
19.
már.
20.
már.
21.
már.
22.
már.
23.
már.
24.
már.
25.
már.
26.
már.
27.
már.
28.
már.
29.
már.
30.
már.
31.
ápr.
01.
ápr.
02.
ápr.
03.
ápr.
04.
ápr.
05.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu