Pest megye

Karbantartott használt kombájnok

Karbantartott használt kombájnok
A mezőgazdasági gépek beszerzése sosem volt könnyű a szektorban, hiszen nem csak a traktorokat, vető és ültető gépeket, valamint a permetezőgépeket nehéz beszerezni másodkézből, hanem a jó minőségű, megfelelően karbantartott, használt kombájnokat is.
A használt mezőgazdasági gépek piaca azonban idehaza is éppen úgy virágzik, mint külföldön, hiszen töredék árért vásárolhatunk gazdaságunk számára megfelelő járműveket, rakodókat, kotrókat, eszközöket és gépeket. Azonban, még egy személygépjárművet, motorbiciklit vagy éppen egy kamiont szinte néhány kattintás után az internetes apróhirdető portálok felületén is megtaláljuk, addig a mezőgazdasági gépekkel már egészen más a helyzet.

Nem túl könnyű beszerezni a mezőgazdasági gépeket

Már korábban sem volt egyszerű beszerezni ezeket a mezőgazdasági gépeket, hiszen csak a nagyobb városokban találhatóak meg azok az ipari gépekkel foglalkozó parkok, amelyekben új és újszerű állapotban lévő mezőgazdasági járműveket is vásárolhatunk. A különböző mezőgazdasági gép piacok ezért nem csak az online világban elérhetetlenek, hanem a való világban is.
A legtöbb esetben ilyenkor ismerősök, szomszédok és rokonok által ajánlott, „fél füllel” hallott ajánlatokra kénytelen lecsapni a vásárló és nem túl sok választása van egy rosszabb állapotú használt kombájn esetén sem. Ez a tendencia azonban megtörni látszik, ugyanis egy új lehetőség ütötte fel a fejét az interneten, amely már Magyarországon is elérhető.

Vásároljunk kedvező áron használt kombájnt az interneten

Nemzetközi sikereket ért el egy innovatív webportál, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megreformálja az online adás-vételt és az aukciót. A mascus.hu felületén, egyszerűen és könnyen átlátható kezelőfelületet kapunk, amelyen keresztül gyorsan és biztonságosan tudunk nehéz gépeket, mezőgazdasági eszközöket, építőipari járműveket vagy éppen erdészeti kellékeket beszerezni.
A licitálásos vásárlási módszerrel minden aukciós terméket olyan áron tudunk megszerezni, amennyit az számunkra megér, így a lehető legolcsóbban juthatunk különböző olyan nagy gépekhez is, mint a használt kombájn.

A legnagyobb kombájn márkák közül válogathatunk a Mascus oldalain

A Mascus világhírnevét a gyors és könnyen kezelhető webes és mobil alkalmazásokkal, valamint az egyszerű kezelhetőségével vívta ki magának. Adatbázisában pedig már most  közel 4.000 használt kombájn közül válogathatunk.
Az oldalon képviselteti magát olyan neves kombájn gyártó cég is mint a John Deere, a CLAAS, a New Holland, a Case IH és a Massey Ferguson. A kínálatban több mint 100 magyarországi találat is szerepel, de vásárolhatunk az Egyesült Államokból, Németországból, Dániából vagy éppen Finnországból is.
A bőséges információval és technikai adatokkal ellátott adatlapokon, jó minőségű képeket is találunk, amelyek alapján el tudjuk dönteni, hogy milyen típusra van szükségünk. Az oldalon már néhány százezer forintért kombájn alkatrészeket is vásárolhatunk, de akár a közel 200 milliós New Holland CR9.90-es új kombájnt is megvásárolhatjuk.

Programajánló

«
25. 2020. május
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
ápr.
27.
ápr.
28.
ápr.
29.
ápr.
30.
máj.
1.
máj.
2.
máj.
3.
máj.
4.
máj.
5.
máj.
6.
máj.
7.
máj.
8.
máj.
9.
máj.
10.
máj.
11.
máj.
12.
máj.
13.
máj.
14.
máj.
15.
máj.
16.
máj.
17.
máj.
18.
máj.
19.
máj.
20.
máj.
21.
máj.
22.
máj.
23.
máj.
24.
máj.
25.
máj.
26.
máj.
27.
máj.
28.
máj.
29.
máj.
30.
máj.
31.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu