Pest megye

Defekt esetén a Mobilgumis azonnal a helyszínen terem

Defekt esetén a Mobilgumis azonnal a helyszínen terem

A mai rohanó világunkban nem engedhetjük meg magunknak, hogy bárhonnan is elkéssünk. A gyors utazáshoz megvannak a megfelelő eszközök, mint az autó és motorkerékpár. Sajnos a legkörültekintőbb hozzáállás ellenére is előfordulhat, hogy defektet kapunk vagy egyéb probléma adódik, amit haladéktalanul meg kell oldani. Ez esetben a Mobilgumis rendelkezésre áll a gyors, megbízható és rugalmas szolgáltatásaival. 

B terv: a pótkerék

Megnyugtató a tudat, hogy a pótkerék a csomagtartóban pihen. Igen ám, de ha nem kerül elő hosszú évekig és nem ellenőrizzük az állapotát, akkor könnyen előfordulhat, hogy használhatatlanná válik. Tehát, hiába van pótkerék, ha az le van engedve, mert akkor nem tudja betölteni a funkcióját. Ennek elkerülése érdekében, érdemes rendszeresen ránézni, hogy elegendő levegő van benne. Ha elfeledkezik a pótkerék átvizsgálásáról, felpumpálásáról, akkor sem történik katasztrófa, mert a Mobilgumis rövid időn belül a helyszínre érkezik, hogy segítsen.

Mobilgumis szolgáltatások

Milyen esetekben számíthat a Mobilgumis csapatára? Ha valahol defektet kapott, kátyúba hajtott, megütötte a felnit és nincs használható pótkerék. Ilyenkor jó megoldás lehet az autót gumiszervizbe vinni, de ha nincs ideje rá, akkor sem kell aggódnia. Csak egy telefonhívás és a Mobilgumis jön, hogy a helyszínen oldja meg a problémát.

Nemcsak defekt esetén számíthat a segítségére, hanem akkor is, ha klímafeltöltésre van szüksége. A hét minden napján, az ország bármelyik pontján igénybe veheti a szolgáltatást. Mobil szervizautóval érkezik a megadott helyszínre és ott teljes karbantartást végez.

A gumiszerelésre bárhol lehetőség van. A Mobilgumis autója teljes mértékben önellátó, ami azt jelenti, hogy a munkához szükséges áramot és nagynyomású levegőt saját maga állítja elő. Mondhatjuk úgy is, hogy egy mozgó műhelyként funkcionál, ami minden típusú autó és kerék javítására alkalmas.

Az ózonos klímatisztítás is a szolgáltatások közé tartozik. Erről az eljárásról azt érdemes tudni, hogy az ózon teljesen biztonságos, 100% vegyszermentes fertőtlenítő hatású vegyület. Nemcsak a klíma, hanem a teljes szellőztetőrendszer és utastér fertőtlenítésére, szagtalanítására is alkalmas. A rendszeres fertőtlenítés nagyon fontos, ugyanis az autók belsejét ellepik a különböző baktériumok, amiket gondosan el kell távolítani. Igény esetén a Mobilgumis ebben is tud segíteni.

A defekt javítása, gumiszerelés, autókerék csere, klímafeltöltés és klímatisztítás nem olyan feladat, amit bárkire rá lehetnek bízni. Válassza a Mobilgumis szakértőit!

Programajánló

«
15. 2021. április
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
már.
29.
már.
30.
már.
31.
ápr.
1.
ápr.
2.
ápr.
3.
ápr.
4.
ápr.
5.
ápr.
6.
ápr.
7.
ápr.
8.
ápr.
9.
ápr.
10.
ápr.
11.
ápr.
12.
ápr.
13.
ápr.
14.
ápr.
15.
ápr.
16.
ápr.
17.
ápr.
18.
ápr.
19.
ápr.
20.
ápr.
21.
ápr.
22.
ápr.
23.
ápr.
24.
ápr.
25.
ápr.
26.
ápr.
27.
ápr.
28.
ápr.
29.
ápr.
30.
máj.
01.
máj.
02.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu