Pest megye

Az őszi szezon öt legizgalmasabb bokacsizmája

Az őszi szezon öt legizgalmasabb bokacsizmája

Nagyobb divat a bokacsizma, mint valaha, ne habozzunk beszerezni egyet: ez a viselet nőies és menő. Most nagyon izgalmas darabokra csaphatunk le. Régóta nem voltak ilyen bevállalósak a tervezők, mint ebben a szezonban.

Lássunk pár trendi csizmát, ami jellemzi 2018 ősz-telének divatját!
 
Viselj kockásat a csizmádon!
 
A skót kockás (más néven tartan mintás) bokacsizmák hihetetlenül stílusosak. Bohókásak, különlegesek, remekül alkalmasak arra, hogy megvillantsuk egyedi arculatunkat. Ha el szeretnénk tűnni a tömegben, akkor ne skót kockás kiscsizmát válasszunk!

Hogy miért olyan hatásos ezt a most rendkívül trendi viselet? Kockás kabátot, kockás sálat és mellényt rengeteget láttunk már - nem is szólva arról, hogy jelenleg minden trendszetter kiskockás kosztümöt visel -, de egy tartan mintás csizma azért extrém választás.
 
Bársony és velúr csizma
 
Rendkívül divatosak a különleges anyagok, így most nagyon menő egy világos velúr csizmával teljessé tenni a szettünket.
A világos, sőt fehér csizmák jellemzik a szezont. Ezek igazi ‘királylányos’ viseletek; bátran bevállalhatunk egyet, persze olyan helyre, ahol nem éri lábbelinket sár vagy hó.

A bokacsizma például egy hosszú szárú lovaglócsizmával ellentétben kitűnően hordható munkahelyen. Így megtehetjük, hogy egy strapabíró bakancsban megérkezünk reggel, majd még a kávé előtt átváltunk egy világos velúr csizmára.
A bársony csizma pedig bordóban az igazi!
 
Egy kis plusz csillogás a sötét estékre
 
A ragyogásnak nem tud vége szakadni: 2018 telén rengeteg cipő és csizma mintha csillámporba lenne mártva. Egy sötét, bokáig érő zoknicsizmával, ami titokzatosan ragyog, hihetetlenül sikkesek leszünk.
 
Mini sarok a tűsarok helyett
 
Sok izgalmas változatot kidolgoztak a tervezők a kurtára fogott sarkak terén. A karakteres kocka jellegű sarok igen jellemző, akár más színben és anyagban, mint maga a csizma - valljuk be, nehéz ezeknek a gyönyörű példányoknak ellenállni. Az üvegsarok megoldást már nyáron láttuk. A másik igen trendi csizma típus mini sarokkal rendelkezik.
 
Tulajdonképpen ha idén veszünk egy fekete törpesarkú bokacsizmát, már beszereztük az egyik legdivatosabb darabot egész tavaszig.
 
Fekete bakancsok
 
Az őszi szezon öt legizgalmasabb bokacsizmája
 
A kevésbé jó hír, hogy a bokacsizmák nem mindenkinek állnak jól - szoknyával mindenekelőtt annak érdemes hordania, akinek vékony és formás lába van.

A jó hír, hogy a kicsit hosszabb, de még nem térdig érő csizmák - különösen fekete bőrben - mindenkin remekül mutatnak. Igaz, a bakancs nem bokacsizma, de nyújt egy alternatívát mindazoknak, akiknek nem előnyös a bokában elvágott csizma.

És ha egy kicsit vagányabb kivitelben hordanánk a fekete bőr verziót, most nagyon trendi mindenfajta bakancs.

A szezon slágere a vastag talp; sportcipőben, csizmában egyaránt nyugodtan vállaljunk be egy férfiasabb darabot. Femininebb ruhadarabokkal, például szoknyával, blézerrel társítva a bakancs izgalmas megjelenést fog kölcsönözni nekünk.

Végül: megjelentek a magas sarkú, bakancs szabású csizmák is, ha nőies, de vagány lábbelire vágynánk.

Programajánló

«
25. 2020. május
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
ápr.
27.
ápr.
28.
ápr.
29.
ápr.
30.
máj.
1.
máj.
2.
máj.
3.
máj.
4.
máj.
5.
máj.
6.
máj.
7.
máj.
8.
máj.
9.
máj.
10.
máj.
11.
máj.
12.
máj.
13.
máj.
14.
máj.
15.
máj.
16.
máj.
17.
máj.
18.
máj.
19.
máj.
20.
máj.
21.
máj.
22.
máj.
23.
máj.
24.
máj.
25.
máj.
26.
máj.
27.
máj.
28.
máj.
29.
máj.
30.
máj.
31.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu