Pest megye

Az ipari park közelsége miatt számos kereskedelmi állást kínálnak Budaörsön

Az ipari park közelsége miatt számos kereskedelmi állást kínálnak Budaörsön
Az állás Budaörs kínálatok között szép számmal akadnak kereskedelmi álláslehetőségek. Számtalan cég a közeli ipari parkban bérel egy üzletet vagy egy helyiséget és ide keresnek szakképzett kereskedelmi értékesítő kollégákat.
Az állás Budaörs közelében elérhető a kereskedelmi végzettséggel rendelkezők számára
A Budaörs közeli Törökbálinti ipari parkban az értékesítő kollégákkal szemben támasztott követelmények között a nyelvtudás alapkövetelmény, valamint elvárják, hogy az érkező vásárlók színvonalas kiszolgálásban részesüljenek.
 
A termékek megrendelése, valamint a hazai és külföldi szállítókkal való kapcsolattartás is a feladatkörbe tartozik. A kereskedelemben dolgozókkal szemben támasztott egyik legalapvetőbb elvárás a jó kommunikációs készség és az ápolt megjelenés. Amennyiben a jelentkező ezekkel rendelkezik, no meg természetesen némi tapasztalattal, úgy nem lesz gond az álláskeresés során.
 
Mivel ugyanitt rengeteg raktár is megtalálhat így ezek az állások is betölthetők a budaörsi lakosok számára. A hely közelsége és a számtalan buszjárat nagyon gyorsan a munkahelyre juttatja a jelentkezőket. Érdemes az állás Budaörs ajánlatokat alaposan áttanulmányozni, hiszen naponta kerülnek fel új hirdetések, amelyek közül könnyű lesz választani. A raktárakban általában a csomagolási és a címkézési munkákra keresnek kollégákat, amelyet természetesen főiskolai vagy egyetemi hallgatók is végezhetnek.
 
A tanulás mellett így lehetőségük nyílik a tandíj megszerzésére is. A helyszínen a betanulást mindig biztosítják a pályakezdőknek és a gyakornoki állások is szép számmal betölthetők. A raktározási munkafolyamatok közé sokszor az árumozgatás is beletartozik, ám erre a pozícióra általában férfiak jelentkezését várják. A hölgyeknek marad a címkézés illetve az egyéb adminisztratív jellegű tevékenység.
 
Az állás Budaörs területén folyamatosan elérhető, hiszen a város folyamatosan fejlődik és mindig új cégek tűnnek fel a városban vagy akár a közeli ipari parkban.
 
A városban nagyon sokszor keresnek eladókat a különféle üzletekbe. Itt nem feltétlenül fontos a szakmai előélet, de elvárás a kommunikációs képesség. Több helyen elérhetők a könyvelőirodák hirdetései is, ahová könyvelőket vagy adminisztrátorokat keresnek. A bevallási időszak közeledtével egyre több a munkalehetőség is a könyvelőirodákban.
 
Ezek az állások akár részmunkaidőben is vállalhatók, vagy akár otthonról is elvégezhetők. Ez mind megállapodás kérdése. Az önéletrajzokat itt is érdemes kihegyezni a szakmai előéletre, hiszen akinek van már némi tapasztalata, az sokkal könnyebben tud elhelyezkedni. A helyi újságokat és internetes portálokat érdemes naponta átfutni, hiszen óráról órára kerülnek fel új lehetőségek, amelyekre érdemes azonnal reagálni.
 
Az állásinterjú után nagyon gyorsan eldől, hogy ki az, aki megfelelt a cég elvárásainak és betöltheti a megüresedett pozíciót. A munkaszerződés aláírásakor oda kell figyelni minden apró részletre és érdemes akár egy ügyvéddel vagy egy hozzáértő ismerőssel átolvastatni mielőtt aláírnánk azt.


Programajánló

«
19. 2019. szeptember
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
aug.
26.
aug.
27.
aug.
28.
aug.
29.
aug.
30.
aug.
31.
sze.
1.
sze.
2.
sze.
3.
sze.
4.
sze.
5.
sze.
6.
sze.
7.
sze.
8.
sze.
9.
sze.
10.
sze.
11.
sze.
12.
sze.
13.
sze.
14.
sze.
15.
sze.
16.
sze.
17.
sze.
18.
sze.
19.
sze.
20.
sze.
21.
sze.
22.
sze.
23.
sze.
24.
sze.
25.
sze.
26.
sze.
27.
sze.
28.
sze.
29.
sze.
30.
okt.
01.
okt.
02.
okt.
03.
okt.
04.
okt.
05.
okt.
06.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu