Pest megye

Akciós utak, olcsó parkolás- ismerje meg lehetőségeit!

Akciós utak, olcsó parkolás- ismerje meg lehetőségeit!

Reptéri parkolás iránt érdeklődik, és nem mindegy, mennyiért tudhatja pihenése idején biztonságban autóját? Akciós ajánlatok keretein belül fedezné fel a környékbeli országok legszebb látnivalóit? Esetleg nagyban gondolkodik, és a tengerentúlon, vagy egy egzotikus körutazás során töltődne fel az elkövetkező évre? Kevés olyan dolog létezik az életben, amely nagyobb élményekkel ajándékozna meg, mint az idegen tájak, kultúrák felfedezése.

Minden egyes utazás hozzátesz személyiségünkhöz, és olyan emlékekkel tesz gazdagabbá, amelyek örökre a miénk maradnak.

Ma már rendkívül olcsó repülőjegyek, akciós last minute ajánlatok között válogathatunk, és sokszor a főszezonban is kihagyhatatlan lehetőségek állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy felfedezzünk számunkra ismeretlen országokat, városokat.
 
Természetesen egy jól sikerült utazás nagyban múlik az utazás gördülékenységén, és az sem mindegy, hogy a reptéri parkolás mennyire olcsó. A Budapest Airport saját parkolóiban akár több hétre is kedvező áron hagyhatjuk ott a gépjárművet, hogy az érkezéskor ne kelljen taxit fizetni, és ismerőseinket se zavarjuk egy szükségessé váló fuvarral. A reptéri parkolás a bud.hu szakemberei szerint még olcsóbbá tehető, ha kihasználjuk az online foglalásban rejlő lehetőségeket.
 
Reptéri parkolás a Terminál közvetlen közelében
A maximális kényelmet előnyben élvezők számára reptéri parkolás kapcsán a Prémium Parkoló, vagy a Termináltól egyperces sétára fekvő Terminál Parkoló javasolt. Mindkettő esetében ingyenesen vehető igénybe a szolgáltatás akkor, ha öt percen belül kihajt. Egyébként ez utóbbi néhány napos külföldön tartózkodás, például városnézések, hosszú hétvége alkalmával is remek választásnak bizonyul korrekt árai miatt. Ha többen utaznának, és kisbusszal érkeznek, akkor is javasolt a Terminál Parkoló, ugyanis újdonságaként már XXL méretű parkolóhelyekkel is áll rendelkezésre.
 


Ma már rendkívül olcsó repülőjegyek, akciós last minute ajánlatok között válogathatunk

Olcsó megoldások hosszú időre utazóknak
Sokan vannak, akik az éves vakációt, az általában egy-két hétre tervezett pihenés idejét külföldön töltik. Ekkor nem érdemes lemondani a reptéri parkolás kényelméről, ugyanis a Holiday Plus Parkolóból 3-5 perc alatt elérhető a Terminál, és roppant kedvező áron tudhatjuk biztonságban autónkat, ha mellette döntünk.
 
Még kedvezőbb árakkal találkozni a Holiday Parkoló esetében, amely 1153 férőhellyel áll az utasok rendelkezésére. A négy órás időtartamon túli reptéri parkolás esetében napidíjak fizetendőek, melyek minden más lehetőségnél olcsóbbak. Külön kedvezmények érhetőek el akkor, ha az online foglalás előnyeit és kiszámíthatóságát választjuk. A legjobb árakkal akkor számolhatunk, ha több mint 60 nappal a parkolás megkezdése előtt foglalunk, de 8 nappal korábban is kiváló ajánlatokkal áll rendelkezésre a Budapest Airport reptéri parkolás kapcsán.
Ne feledje, az utazással járó költségeken nem csak a reptéri parkolás során spórolhat, hanem fapados légitársaságok választásával, vagy az utazásszervező irodák által összeállított ajánlatok keretein belül is!
 
Fedezze fel a világ szépségét, gazdagodjon új élményekkel, és tegye ezt úgy, hogy közben anyagilag sem terheli ez meg túlzottan pénztárcáját! A lehetőség adott, hiszen egyre szélesebb kínálattal találkozni mind a légitársaságok, mint az utazási irodák kínálatában. Ha jól használja ki a lehetőségeket, minden korábbinál jobb áron élhet azokkal. Reptéri parkolás alkalmával pedig válassza a biztonságos, őrzött parkolókat, melyek elérhető árkategóriát képviselnek!
 

Programajánló

«
17. 2019. szeptember
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
aug.
26.
aug.
27.
aug.
28.
aug.
29.
aug.
30.
aug.
31.
sze.
1.
sze.
2.
sze.
3.
sze.
4.
sze.
5.
sze.
6.
sze.
7.
sze.
8.
sze.
9.
sze.
10.
sze.
11.
sze.
12.
sze.
13.
sze.
14.
sze.
15.
sze.
16.
sze.
17.
sze.
18.
sze.
19.
sze.
20.
sze.
21.
sze.
22.
sze.
23.
sze.
24.
sze.
25.
sze.
26.
sze.
27.
sze.
28.
sze.
29.
sze.
30.
okt.
01.
okt.
02.
okt.
03.
okt.
04.
okt.
05.
okt.
06.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu