Divat

A Nike sem a régi már, de azért a pipa még ott van

A Nike sem a régi már, de azért a pipa még ott van
A Nike az egyik legismertebb sportmárka, amely minden szaküzlet polcain megtalálható ruháival, cipőivel és kiegészítőivel. Története egészen 1957-ig nyúlik vissza, amikor az Oregoni Egyetemen Boll Bowerman atlétikai edző úgy döntött, hogy szeretne tanítványai számára könnyű, tartós futócipőt tervezni.
Ebben a középfutó Phil Knight tanítványa is segítségére volt, és így született meg a Nike, amely kettejük vállalkozásaként látta meg a napvilágot. Kezdetben 200 cipőből álló kollekció készült, de az évek során újabb és újabb igények jelentek meg, és a márka világhírre tett szert. A népszerű márka idővel a futócipők mellett egyéb sportruházattal is piacra lépett, és ma már egy sor Nike termék közül válogathatunk.
 
Izgalmas színek a hétköznapokra
 
A Nike kényelméről és időtálló minőségéről híres, ám ezek mellé a trendkövetés is társult az évek során. Ma már egy sor különféle színű cipővel jelen van a piacon, melyek mindegyike remek választás a hétköznapokban. Mindegy, hogy iskoláról, munkahelyről vagy egyszerűen a városban való ügyintézésről, mászkálásról van szó, a Nike kényelmes cipői az ecipo.hu szerint is töretlen népszerűségnek örvendenek, és nem csak a fiatal korosztály körében.
 
Fuss kedvenc Nike-odban!
 
Ha Nike, akkor legtöbben azonnal a futócipőkre gondolnak, és nem csak amiatt, hogy kezdetben kifejezetten ilyenek gyártásával foglalkozott a cég. A futás újra divatos sport lett, és egyre többen teszik le mellette a voksot. Ezzel egyidejűleg viszont az is köztudomású lett, hogy egy jó futócipő nélkülözhetetlen a mozgásforma mellé.
 
Nem csak a könnyű anyag fontos, hanem a talp és a boka felőli részek kialakítása, valamint a légáteresztő anyag, ami az izzadás kapcsán nem elhanyagolható szempont. A Nike minden korábbinál szélesebb futócipő kínálattal áll rendelkezésre, melyben a trendi színek rajongói éppen úgy megtalálhatják számításukat, mint azok, akik a klasszikus fekete-fehér kombináció mellett szeretnék letenni a voksot.
 
Nike papucsok nem csak a nyári hónapokra
 
A márka természetesen nem csak zárt cipőivel van jelen a piacon, hanem papucsaival is, melyek nyáron az utcára vagy fürdőzés mellé is remek választásnak bizonyulnak. A tőle megszokott kényelem időtálló minőséggel társul, így egy Nike papucs vásárlásával hosszú évekre kifogástalan minőséget kaphatunk a pénzünkért.
 
Ezek egyébként nem csak a meleg időszakban tesznek jó szolgálatot, hanem tulajdonképpen az év bármely hónapjában, hiszen otthon éppen úgy kényelmet biztosítanak, mint a heti uszodalátogatás vagy például wellness kikapcsolódás alkalmával.
 
Hátizsákok a megbízhatóság jegyében
 
A Nike a sportos mindennapok szolgálatában praktikus hátizsákjaival is áll rendelkezésre. Többféle szín közül válogathatunk és a funkcionális belső elrendezésen túl kényelmes vállpántok és hátrészi kialakítás is jellemzik a hátizsákokat. Azok is rábukkanhatnak új kedvenceikre, akik az oldaltáskák előnyeit szeretnék kihasználni. A márka kollekcióiban a sportosan laza stílus mellett a kissé visszafogottabb, munkahelyre is ideális típusok egyaránt megtalálhatóak.
 
A Nike azon megfizethető sportmárkák közé tartozik, amelyek idővel a cipőkön túl betörtek a sportruházat és a sporteszközök világába is. Olyan minőséget garantál, amely éveken át kifogástalan állapotot biztosít, és akár intenzív használat mellett is megbízhatóan áll rendelkezésre. Az online is megrendelhető Nike termékek töretlen népszerűségnek örvendenek, ráadásul a webes vásárlás során remek akciókkal is élhetünk.

Programajánló

«
26. 2019. június
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
máj.
27.
máj.
28.
máj.
29.
máj.
30.
máj.
31.
jún.
1.
jún.
2.
jún.
3.
jún.
4.
jún.
5.
jún.
6.
jún.
7.
jún.
8.
jún.
9.
jún.
10.
jún.
11.
jún.
12.
jún.
13.
jún.
14.
jún.
15.
jún.
16.
jún.
17.
jún.
18.
jún.
19.
jún.
20.
jún.
21.
jún.
22.
jún.
23.
jún.
24.
jún.
25.
jún.
26.
jún.
27.
jún.
28.
jún.
29.
jún.
30.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu