Autó hírek

Volkswagen fékhibával sem lehet viccelni

Volkswagen fékhibával sem lehet viccelni

2017-ben Audi, Skoda és Volkswagen fékhiba miatti visszarendelések történtek meg. Az ABS-fékrendszert vezérlő szoftvernél a gyártó problémákra bukkant, így azonnal visszarendelte az autókat. Az ABS hiba több modellre is kiterjedt, így nagyon sok autó került visszahívásra.

A Volkswagenek közül a következő modelleket érintette ez a dolog: Volkswagen Caddy, Eos, Gof, Golf Plus, Jetta és Scirocco. Ezek közül csak a 2008. május 20-a és 2010. augusztus 28-a között gyártott autókat hívták vissza.

Mit tehetünk akkor, ha Volkswagen fékhiba következik be, de nem a gyártó hibájából

Természetesen érdemes azonnal szakembernek megmutatni a hibajelenséget, aki meg tudja majd mondani, hogy pontosan melyik alkatrész hibásodott meg. Ilyenkor természetesen a szerelési díjon felül az alkatrészek beszerzési költsége is hozzátartozik a javításhoz.

Ezeket az alkatrészeket a legjobb, ha webáruházakon keresztül szerezzük be, hiszen ott kedvezményes áron minden alkatrészt meg tudunk vásárolni. Ha valamelyik alkatrész elfogyott, akkor lehetőségünk van a rendelés leadására is.

Sokszor után gyártott alkatrészek is kaphatók a gyáriakon felül, amelyek még kedvezőbb árfekvésben vannak. Egy 1,6 benzines 2010-es Touran-hoz a fékbetétet pár ezer forinttól egészen 60 000 forint környékéig kínálják fel számunkra.

Érdemes megtekinteni az összes gyártó ajánlatát, hiszen nem minden esetben biztos, hogy a legolcsóbb a legjobb. Fékhibával amúgy sem érdemes szórakozni, hiszen az életünk múlhat rajta. Féktárcsát már 5000 forint környékén is kaphatunk, de nem biztos, hogy ez lesz a legjobb megoldás, tudtuk meg a fekmester.hu –tól.

Miben tudnak nekünk segíteni a webáruházban?

Volkswagen fékhiba esetén a webáruház már önmagában nagy segítséget nyújt, hiszen pontosan meghatározhatjuk, hogy mely modellhez keressük a megfelelő fék alkatrészt.

Ha a kereső semmilyen találatot nem ad, akkor érdemes a szakképzett ügyfélszolgálat segítségét kérni, akik minden bizonnyal tudnak helyettesítő terméket ajánlani, illetve azt is meg tudják mondani, hogy az eredetileg keresett alkatrész utánpótlása mikorra várható. A webáruházba minden reggel készletfrissítéseket hajtanak végre, így a vásárlók azonnal a valós raktárkészletet láthatják.

Ez sem hátrány, hiszen pontosan az a gond a legtöbb webáruháznál hogy nem a valós készletet látjuk és csak a visszaigazoló email kiküldése után derül ki számunkra, hogy bizony akár két hetet is várnunk kell a hőn áhított alkatrészre. A kulturált és igen gyors ügyfélkiszolgálás mellett további előny, hogy bankkártyával is tudunk fizetni, így nem szükséges hogy készpénzzel oldjuk meg ezt a vásárlást.

Programajánló

«
19. 2019. szeptember
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
aug.
26.
aug.
27.
aug.
28.
aug.
29.
aug.
30.
aug.
31.
sze.
1.
sze.
2.
sze.
3.
sze.
4.
sze.
5.
sze.
6.
sze.
7.
sze.
8.
sze.
9.
sze.
10.
sze.
11.
sze.
12.
sze.
13.
sze.
14.
sze.
15.
sze.
16.
sze.
17.
sze.
18.
sze.
19.
sze.
20.
sze.
21.
sze.
22.
sze.
23.
sze.
24.
sze.
25.
sze.
26.
sze.
27.
sze.
28.
sze.
29.
sze.
30.
okt.
01.
okt.
02.
okt.
03.
okt.
04.
okt.
05.
okt.
06.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu