Autó hírek

Egyre népszerűbbek a Peugeot SUV modellek

Egyre népszerűbbek a Peugeot SUV modellek
Autó vásárláskor manapság mindenki SUV modellre vágyik. Ezt a Peugeot is észlelte és számtalan típust kínál ebben a kategóriában a palettáján.
Mi is az a SUV?

Az autókereskedők ma már nem engedhetik meg maguknak, hogy ne a keresletnek megfelelő járműveket kínálják a telephelyeiken. 2000-es évek elején megjelentek a SUV modellek az autószalonokon. Vásárlók azonnal felfedezték ezekben a sportcélú szabadidő autókban a praktikumot. Az első példányok még csak kisebb-nagyobb változtatásokkal ellátott terepjárókon alapultak.

A Peugeot nem rendelkezett ilyen modellel, ezért a bevált Outlanderre építette SUV modelljét a 4007-est. A francia márkától idegen kategóriát még kétkedve fogadták a vásárlók, ezért a használt piacon nem gyakori résztvevő. Ennek ellenére, aki egy tágas, kényelmes és megbízható szabadidő autóra vágyik, remek választás.

Peugeot a francia kényelem az utakon

Mindig is a kényelmükről és praktikusságukról voltak híresek a francia járművek. A Peugeot is teljesíti ezen elvárásokat. Bőséges helykínálat és a legapróbb úthibák elnyelésére is alkalmas futómű jellemezi mindegyik modelljüket. Amennyiben letérnénk az aszfaltozott utakról és valóban sportcélú szabadidő járműként használnánk autónkat, a SUV-okra jellemző emelt hasmagasság is segítségünkre lesz.

Peugeot a kezdeti óvatos fejlesztéseket egész olyan szintre tudta emelni, hogy 2017-ben Az Év Autója nemzetközi díjat a 3008-as modell hódította el. Ez volt az első alkalom, hogy egy SUV szerezte meg a szak újságírókból álló zsűri elismerését. Egyébként a Peugeot márkától nem idegen a sikeres szereplés, ugyanis ez volt az ötödik diadala a márkának eme rangos megmérettetésen.

Amennyiben egy divatos Peugeot SUV modellre vágynánk, a kisméretű 2008-tól a díjnyertes 3008-on át egész a 7 üléssel rendelkező 5008-is válogathatunk az olyan használtautós oldalakon, mint a carsontheweb.com.

Megbízhatóság és sportsikerek

Egy márka megbízhatóságát mi sem mutatja be jobban, mint az úttalan utakon megrendezett verseny megnyerése. A híres Párizs-Dakar Rallyn, melyet ugyan már nem a nevét viselő szakaszon rendeznek, a Peugeot egy SUV modellel ért fel a dobogó legfelső fokára az elmúlt 3 évben. Az ikonikus 205 GTI-vel vívott csatákat is beleszámítva, már összesen 7 alkalommal bizonyították győzelemmel a márka megbízhatóságát.

Ezen tények birtokában a kereskedők nyugodt szívvel állítanak ki egy használt Peugeot SUV modellt a kereskedésükbe, mert tudják ár érték arányban nagyon jó vételt kínálnak azon vásárlók számára, akik egy divatos sportcélú szabadidő autóra vágynak.

Programajánló

«
19. 2019. szeptember
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
aug.
26.
aug.
27.
aug.
28.
aug.
29.
aug.
30.
aug.
31.
sze.
1.
sze.
2.
sze.
3.
sze.
4.
sze.
5.
sze.
6.
sze.
7.
sze.
8.
sze.
9.
sze.
10.
sze.
11.
sze.
12.
sze.
13.
sze.
14.
sze.
15.
sze.
16.
sze.
17.
sze.
18.
sze.
19.
sze.
20.
sze.
21.
sze.
22.
sze.
23.
sze.
24.
sze.
25.
sze.
26.
sze.
27.
sze.
28.
sze.
29.
sze.
30.
okt.
01.
okt.
02.
okt.
03.
okt.
04.
okt.
05.
okt.
06.

Partnereink


 
 
 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu